• Eerst meervoudig balsponsor nu dan getekend voor een Zilver Sponsorschap. Dat duidt op een goede band met de club. Met een overduidelijk aanwezig wederzijds vertrouwen bekrachtigden FC Lisse en Ron de Keizer hun verbintenis voor de komende jaren.

    Groothandel Keizer & Cuvelier B.V. uit Nieuw Vennep verkoopt een breed scala aan programma bevestigingsmateriaal t.b.v. de gehele bouw- en installatiebranche. En dit assortiment, dat met name bestaat uit private label producten, groeit nog steeds. Veelal op voorraad en anders snel leverbaar (binnen 24 uur) vanuit de Boekweitstraat in Nieuw Vennep. De mensen van Keizer & Cuvelier zien hun activiteiten eigenlijk niet als werk en daarom zijn ze zo enthousiast over wat ze dagelijks doen. Dat is oprecht en hopen ze ook uit te stralen naar hun relaties. Elke klant één-op-één spreken is uiterst belangrijk. Wat leeft er bij hem of haar, voor welk doel worden producten gebruikt? Ze zijn nieuwsgierig en daardoor ontstaan langdurige partnerships.

    En als het werken aan een langdurig partnership in je genen zit, gaat de samenwerking met FC Lisse ongetwijfeld veel goeds opbrengen.

    Derde plaats voor jeugdteam O14-1 op international Paastoernooi 7