• John Steenkist zal vanaf 1 januari de taak van manager communicatie op zich nemen. Hij neemt deze taak over van Jimmy Ouwehand wiens taak tot het einde van het jaar tijdelijk wordt waargenomen door Hubert Habers. Jimmy blijft betrokken in het PR-team waar hij o.a. verantwoordelijk is voor het live-verslag op Twitter, Instagram en het scorebord. John stelt zichzelf even voor!
     
     
    "Hallo fans van FC Lisse, ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is John Steenkist en ik kom zo'n zes jaar geregeld met mijn dochter bij FC Lisse op het sportcomplex. De laatste drie jaar als ÊÊn van de trainers van de MO15/17 en op dit moment als trainer van de MO19. Het is fantastisch om te zien dat we door een goed en duidelijk beleid en technische knowhow van diverse mensen grote stappen maken met het dames voetbal. Los van het leuke spelletje voetbal ben ik van beroep creative director bij een communicatiebureau, een vak waar ik de laatste dertig jaar ontzettend blij van wordt. Mijn DNA is denken in beelden, altijd anders willen, constant jezelf blijven uitvinden en merken en consumenten laten activeren. Ik ben gevraagd door FC Lisse als vrijwilliger om dit samen met het bestaande PR-team op te pakken en vorm te geven. Ik ga er met veel enthousiasme aan beginnen en wellicht komen we elkaar eens tegen op het sportcomplex."
     
    We wensen John veel succes in zijn nieuwe rol!