• Met de ervaren en gelouterde Erik Cummins voor zich weet Jochem Lensen, dat hij geduldig zijn kansen moet afwachten. Er kan nu eenmaal maar een man onder de lat staan. Dat lot treft iedere doelman. Dus ook Jochem, die met zijn 21 jaar nog een lange toekomst voor zich heeft. De nabije toekomst van 2021/2022 is voor Jochem wederom een seizoen bij FC Lisse.

    In de huidige selectie van FC Lisse zitten opvallend veel spelers, die afkomstig zijn uit de sterke jeugdopleiding van de geel-blauwen. Een lichting die regelmatig kampioenschappen wist te vieren. Een goed teken, dat de jeugdopleiding van FC Lisse staat als een huis.

    Jochem maakte in FC Lisse 1 zijn debuut op 20 oktober 2018 in de uitwedstrijd bij DVS'33. Aan het einde van het seizoen 2018/2019 kwam hij tot meerdere optredens in 1 door een blessure van Erik. Bijna schreef Jochem een jongensboek door op Ter Specke voor veel publiek bij een 1-0 voorsprong voor Lis tegen Quick Boys een strafschop te stoppen. Helaas voor hem en FC Lisse gingen de Katwijkers alsnog met de winst er mee vandoor.

    Jochem zal gewoon zijn best blijven doen en als alles goed verloopt zijn kansen krijgen op het hoofdveld. Ook voor Jochem mag het wel weer beginnen om het echie. Ook wat dit betreft is het geduldig afwachten en hopen op betere tijden.