• Jeffrey Perez Stoof groeide op in Spanje, maar heeft een Nederlandse moeder. Het was zijn wens ooit eens in Nederland te voetballen. Deze wens ging in vervulling vanaf 14 september 2019. Jeffrey maakte zijn debuut in het shirt van FC Lisse die dag in de met 2-0 gewonnen wedstrijd bij Barendrecht. Vanaf de eerste dag FC Lisse voelde hij zich thuis bij onze club. De nu 29-jarige verdediger blijft dan ook onze clubkleuren geel-blauw verdedigen in het seizoen 2021/2022.

    Dat Nederland in het hart zit van Jeffrey bleek bij het begin van het seizoen 2019/2020. Hij ging een aantal weken op proef bij Quick Boys. Tot een contract kwam het niet. Het was echter oud-FC Lisse-speler Martin van Eeuwijk die Jeffrey tipte voor de FC. Lis kon wel een fysiek sterke verdediger gebruiken. En zo werd de debuutwedstrijd van Jeffrey meteen succesvol. In een wedstrijd, waarin ook Tom Noordhoff zijn basisdebuut maakte voor Lis in de competitie. Vanaf dat moment begon het te lopen bij de FC.

    Jeffrey zat meteen op zijn plek bij de FC. Hij werd goed opgevangen door zijn medespelers en de technische staf. Jeffrey kan spelen als linkback en als centrale verdediger. Door zijn fysieke kwaliteiten heeft FC Lisse power achterin. Jeffrey heeft daarnaast de drang naar voren te gaan, wanneer dit mogelijk is. Allemaal met als doel het teambelang. En dat teambelang is het winnen van een wedstrijd.

    Uiteraard wil Jeffrey weer eens een echte wedstrijd spelen. Wanneer dat weer kan dat weet momenteel niemand. Het is wat dat betreft geduldig afwachten.