• Jeffrey Klijbroek was vorig seizoen nog geen maand in dienst van FC Lisse op het moment dat zijn voormalige trainer Robbert de Ruiter hem typeerde als 'een jongen van de buitencategorie.' Met Jef kreeg de FC er meer voetbal bij op het middenveld. Een speler die het spel als daarom wordt gevraagd kan versnellen dan wel vertragen. En met een heerlijke pegel vanuit de tweede lijn in huis. FC Lisse is blij dat de 30-jarige alleskunner vanaf de zomer van 2021 zijn derde seizoen in gaat als speler van de geel-blauwen.

    Jeffrey is net als zijn medecompaan op het middenveld Tom Noordhoff mede door zijn voetbalervaring in de loop der tijden opgedaan een speler met voetbalgogme. Hij weet waar hij als voetballer toe in staat is. Hij weet dat hij van meerwaarde kan zijn voor de FC. Maar Jef weet ook dat je ambities pas echt waar kunt maken door het samen als team te doen.

    De gretigheid straalde er ook dit seizoen vanaf bij Jef. In de weinige wedstrijden die de FC tot op heden speelde dit seizoen vielen drie momenten van Jeffrey op. De pegel waarmee hij scoorde in het oefenduel tegen Noordwijk, de beheersing bij zijn tweede goal in de bekerwedstrijd tegen Blauw'Geel'38 en zijn soloactie ter voorbereiding van de 3-1 van Tom Duindam in het competitietreffen met Sparta Nijkerk.

    Het is duidelijk dat Jef in zijn element is in FC Lisse 1 dat speelt als een collectief en de blik richt op de aanval met verzorgd spel. Gezien zijn voetbalkwaliteiten is Jeffrey zeker een speler die mee kan in de tweede divisie. In de overtuiging dat hij dit niveau kan bereiken met FC Lisse.