• Jaap Zwetsloot is op zijn plaats bij FC Lisse. De Sassenheimer heeft als vurige wens met de FC te promoveren naar de tweede divisie. De geelblauwen zijn goed op weg. Jaap is en blijft met FC Lisse onderweg ook komend seizoen. Vanaf de zomer van 2022 is Jaap voor het vierde seizoen te bewonderen in het shirt van FC Lisse.

    Als begin twintiger was het de vraag of Jaap nu een aanvallende middenvelder, spits of een rechtsbuiten is. Bij FC Lisse komt hij het best uit de voeten als een van de vleugelspelers. FC Lisse wil verzorgd voetbal spelen met de flanken bezet. Jaap weet zijn rol uitstekend in te vullen. Door zijn snelheid is hij constant onderweg.

    De spelers achter Jaap weten diens snelheid te benutten. Door hem op het juiste moment aan te spelen is Jaap dreigend vanaf de rechterkant. De eerste goal tegen VVSB was daarvan een voorbeeld. Jaap zocht de diepte en speelde op tijd spits Enzo Stroo aan, die een neusje heeft voor de goal.

    De nu 26-jarige Jaap weet dan ook dat zijn toekomst op Ter Specke ligt. Hij maakt deel uit van een gretige ploeg, die er alles aan doet om zo goed mogelijk te presteren.