• Vorige maand heeft John Steenkist aangegeven dat hij zijn rol als Manager Communicatie wilde beëindigen. De verwachtingen binnen de commissie en de invullingsmogelijkheden qua tijd lagen hieraan ten grondslag. John blijft zeker bij FC Lisse betrokken en hij staat wekelijks op het veld met zijn dames. Wij willen namens het bestuur en managers John bedanken voor zijn inzet en zijn creativiteit.

  Wij hebben Ivo Vittali bereid gevonden om deze rol op te pakken en verder invulling te geven. Hieronder de storytelling van Ivo. Namens het bestuur van FC Lisse wensen wij Ivo heel veel succes en vooral ook heel veel plezier.

  Op vrijdag 19 november jl. ontving ik een appje van Leon Annokkee. Op Twitter las hij dat ik thuiswerkte. Of ik even tijd voor hem had, hij wilde wat langsbrengen. Als oudbuurjongen vertrouwde ik hem al snel mijn huisadres toe en diezelfde middag nog schoof Leon bij onze keukentafel aan. De meegebrachte oliebollen gingen al snel richting de monden van mijn twee dochters, en het halfuurtje dat de voorzitter zou blijven, werden al snel twee uur. Onze geschiedenis gaat ver terug; ik ken Leon vanaf het moment dat ik kon kruipen, onze ouders kwamen bij elkaar over de vloer en voetbalden we in het eerste elftal van Kagia, in de tijd dat ook oud FC Lisse speler Ronald Rovers en trainer Anton Wijsman in dienst waren bij de oranjehemden. Daarvoor had ik zelf vanaf mijn zesde levensjaar zo’n twaalf jaar op mijn voetbalschoenen op Ter Specke rondgelopen. Uiteindelijk hing ik ze aan de wilgen toen mijn studententijd voor de deur stond. Mijn studie Bedrijfskunde dreef me naar Den Haag, Italië en Nijmegen. In de jaren die volgden miste ik het spelletje en de geur van vers gras aan het begin van het seizoen eigenlijk nooit…

  Twee uur aan de keukentafel én twee bij FC Lisse voetballende dochters brachten me terug naar het Ter Speckehonk. Met trots mag ik vanaf heden de rol van Manager Communicatie bij FC Lisse vervullen. Als mede-eigenaar van marketingbedrijf Dune Pebbler mocht ik afgelopen tijd op dat vlak al een bescheiden bijdrage leveren, en deze is nu met deze functie verder geformaliseerd. Met een nog steeds groeiend aantal leden en de aankomende nieuwbouw, kijk ik er ontzettend naar uit om samen met de vrijwilligers van met name communicatie te bouwen aan een nog aantrekkelijker imago van FC Lisse. Een club waar niet alleen het product ‘voetbal' voorop staat, maar die ook oog heeft voor innovatie, ontwikkeling, plezier, verbinding en daarbij ook nog eens een maatschappelijke rol vervult.

  Met mijn dochters spelend in het geel-blauw van de MO11 en MO13 ben ik het spelletje weer gaan waarderen, en ruikt het verse gras op veld 3 aan het begin van elk seizoen lekkerder dan ooit. Zo lekker dat ik zelf ook weer de voetbalschoenen uit het vet heb gehaald. In de 7 x 7 competitie voetbal ik bij het team van Presafe, assisteer ik Jorit Doeswijk bij de trainingen van de MO11 en als je goed om je heen kijkt kom je ongetwijfeld de naam Dune Pebbler op een rug of langs het veld tegen. Het is mijn ambitie om dat gevoel van een open cultuur, waar iedereen zich welkom en in haar of zijn kracht voelt, samen met geheel FC Lisse verder uit te dragen en uit te bouwen. Ik kijk daar samen met jullie naar uit!

  PROFIEL IVO VITTALI
  Naam: Ivo Vittali
  Geboren: 20-05-1978
  Woonachtig: Lisse
  Kinderen: 2, Mae en Sue Vittali
  Burgerlijke staat; Getrouwd
  Verdere hobby’s: zanger in de bands Xcusa en Omdat je Jarig Band, door wie recentelijk nog op het hoofdveld de clip ‘Heroes’ werd opgenomen om de vrijwilligers van FC Lisse te bedanken voor hun tomeloze en onmisbare inzet