• IPcam-shop.nl is de marktleider en specialist in Nederland op het gebied van de online verkoop van (draadloze) IP-beveiligingscamera’s en accessoires en vanaf dit seizoen trots jeugdpartner van FC Lisse. Tijd dus voor een kennismaking met eigenaar Lennard Nijman.

  IPcam-shop.nl

  IPcam-shop verkoopt A-merken en is o.a. partner van wereldwijde grote spelers als Dahua en Hikvision. Lennard: “Met IP-camera’s kun je op afstand live en opgenomen beelden bekijken via een Smartphone of PC. Met behulp van IP-camera’s creëer je een veiliger gevoel in huis of bedrijf en kun je snel ingrijpen bij alarmerende situaties en daarnaast is er een kleinere kans op inbraken en vernielingen. Ook hou je bijvoorbeeld je kids er van afstand mee in de gaten of je huisdieren, wel zo handig. Wij zijn gevestigd in Cruquius en momenteel werken er 6 collega’s bij ons. Samen met mijn partner Saskia (mede-eigenaar) ben ik dit bedrijf gestart en we vieren dit jaar ons 10-jarig jubileum. Klanten kopen graag online bij ons omdat wij veel kennis en kunde hebben van onze producten en zodoende ook een goed aankoopadvies en aftersales aabieden.

  FC Lisse

  Lennard en Saskia en hun vier kinderen vormen een echt voetbalgezin. “Wij zijn 3 jaar geleden met FC Lisse in contact gekomen via onze 3e zoon Per (8) en onze 2e zoon Mika (11). Beide kwamen van VVC. Mika ging daarna naar AZ-O11, waar zijn oudste broer Mats (12) ook al speelde. Dit jaar zijn Mats en Mika uit eigen beweging bij de AZ-jeugdopleiding gestopt. Zij hadden minder plezier gekregen in voetbal, zo bleek tijdens de Corona-stop en ze wilden allebei graag weer bij FC Lisse spelen. Nu spelen ze beide in de O13-1. Per speelt momenteel in de 9-1 en Timo (5) begint dit jaar bij de Ukken. We zijn dus vaak te vinden bij FC Lisse voor de trainingen en diverse wedstrijden van de jongens.”

  “Onze kinderen speelden bij diverse clubs, maar bij FC Lisse voelen zij en wij ons al snel enorm thuis. Het is een prettige club met goede sfeer langs de lijn, nuchtere mensen, een no-nonsense uitstraling en een gunfactor. Voor mij voelt FC Lisse een beetje als ‘het Sparta van de Bollenstreek’. Wij zijn ook Sparta supporters door mijn Rotterdamse afkomst vandaar die vergelijking. Mensen praten in de regel erg positief over beide clubs. Doordat we de afgelopen jaren zeer positief met FC Lisse en haar leden in aanraking zijn gekomen en zo ook meer over de gemeente Lisse te weten zijn gekomen hebben we ook het plan om in de nabije toekomst van Hoofddorp naar Lisse te gaan verhuizen.”

  Jeugdpartner

  IPcam-shop wordt ‘trots jeugdpartner’. Wat maakt Lennard trots op de jeugd van FC Lisse? “Ik heb de afgelopen 3 jaar gezien dat FC Lisse graag de jeugdopleiding naar een nog hoger plan wil brengen voor nog meer doorstroming naar FC Lisse 1 en dat vind ik een heel goed plan. Zo bind je nog meer lokale voetbaltalenten aan je club en stoom je ze klaar voor het eerste elftal.”

  IP-cam gaat als sponsor van de jeugd ook het voetbalkamp steunen. “Wij hebben zelf geen ervaring met het kamp, maar alle voetbalvaders en moeders die ik spreek zijn er lyrisch over. Ik vond vroeger voetbalkampen ook altijd een leuke ervaring vandaar dat we dit graag ondersteunen.”

  Het steunen van voetbalclubs is niet nieuw voor Lennard: “Ik ben al vanaf kinds af aan Sparta supporter nadat mijn opa mij meenam als 5 jarige naar het Kasteel. Wij bezoeken ook al jaren veel thuiswedstrijden. Nu zijn we ook regelmatig ledboard, wedstrijd of balsponsor bij deze mooie club. We zijn ook 5 jaar lang hoofdsponsor van Kidsclub de Spartaantjes geweest en hebben diverse andere clubs waar onze kinderen speelden ondersteund. Nu willen we ons ook graag zakelijk verbinden met FC Lisse, om met 4 voetballende kids zo wat bij te dragen aan FC Lisse en hun ambities binnen het jeugdvoetbal en daarnaast ook verder te bouwen aan onze eigen naamsbekendheid in de regio en daarbuiten.”

  Automatische concepten 1