• De wedstrijd van aanstaande zaterdag 28 mei tegen vv Staphorst is de laatste competitiewedstrijd thuis van het seizoen 2021/2022 voor ons vlaggenschip. We gaan na twee jaar van het niet kunnen afronden van de competities gelukkig deze competitie uitspelen waarbij de mannen van Raymond Bronkhorst blijven meedoen om de hoofdprijs. Bij winst op Staphorst kan het kampioenschap worden gevierd.

    We sluiten deze laatste thuiswedstrijd uiteraard af met een Derde Helft en pakken we aanstaande zaterdag de kers op de taart dan passen we het programma aan. Hoe en wat? Dat zullen we dan z.s.m. communiceren op onze kanalen. In ons reguliere programma starten we om 17:00 uur met zanger Hugo Beijeman en aansluitend zal DJ Partypixel (Dennis Barten) zijn opwachting maken.

    Vanaf 13:00 uur zal de drank aan de bar binnen en buiten op het sfeerterras afgerekend moeten worden met breekmunten, die bij de golfshop verkrijgbaar zijn. Dit om barpersoneel te ontlasten. Bij de bar buiten aan het veld en bij de keuken in de kantine moet wel worden gepind en/of contant worden betaald. Overgebleven munten kunnen ook worden gebruikt bij de verenigingsdag(en) op vrijdag 1 juli en/of zaterdag 2 juli.

    We kijken uit naar een grote publieke belangstelling om onze mannen te ondersteunen. Tevens het verzoek aan de jeugd om geen plaats te nemen op de zittribune maar je achter het doel te laten zien in blauw-geel en je vooral te laten horen!

    Kaartverkoop:

    Wil je niet in de rij staan voor je kaartje? Bestel deze dan online via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-fc-lisse-staphorst-349470825647.  Staanplaatsen € 8,00 (excl. service toeslag) en zitplaatsen € 10,00 (excl. service toeslag).