• Komende zaterdag tegen Hoek is Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf sponsor van de wedstrijdbal. Dit bouwbedrijf heeft sinds decennia al nauwe banden met onze club. Niet alleen een voetballend verleden, maar ook een actief bouwkundige inbreng maken de band sterk. Een verbintenis die toekomstbestendig is en die Hoekstra & Hoekstra wil onderstrepen door het sponsoren van de wedstrijdbal.

    Bouwbedrijf Hoekstra & Hoekstra uit Lisse is een allround aannemersbedrijf met een flinke positieve reputatie, die men heeft opgebouwd in de afgelopen 30 jaar. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud Hoekstra en Hoekstra kan elk project van begin tot eind uitvoeren. Door jarenlange ervaring met calculeren en projectbegeleiding kunt u rekenen op realistische, transparante afspraken. Alles wordt grotendeels in eigen beheer gedaan, ondersteund door een vaste selectie onderaannemers, daarom staat Hoekstra en Hoekstra garant voor de afgesproken planning. Hoekstra en Hoekstra werkt uitsluitend met geschoolde vakmensen die een gedegen kennis van het totale bouwproject hebben. Van ontwerp tot uitvoering is daarom een kleine stap en er gaat weinig tijd verloren zodat er snel met het door u gewenste project begonnen kan worden. Vooraf wordt een realistische prijs gecalculeerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En zo heeft die positieve reputatie er voor gezorgd dat Hoekstra & Hoekstra al voor vier van de twaalf kavels van het plan Don Bosco een bouwopdracht heeft bemachtigd. Bouwen en verbouwen is niet alles. Hoekstra & Hoekstra is ook een professioneel renovatie- en onderhoudsbedrijf voor particulieren en bedrijven. Ook daar is men toonaangevend in geworden. Dit resulteert vaak in vaste relaties met terugkerende vervolgopdrachten. Meedenken met de klant en de juiste antwoorden weten te vinden op de behoeften van de klant is het devies van Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf.
    Geïnteresseerd? Neem contact op met Hoekstra en Hoekstra, zij gaan graag eens met u rond de tafel zitten om uw wensen vrijblijvend op papier te zetten. Van uitbouw tot volledige renovatie. Uitbreiding van uw woning in uw eigen stijl en smaak. Hoekstra en Hoekstra adviseert u graag en denkt mee waar dat nodig is. Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf – Meer en Duin 8-B – 2163HA Lisse Tel. 0252 416 782 – email: info@hoekstrabouwbedrijf.nl – website: https://hoekstrabouwbedrijf.nl

    Hoekstra & Hoekstra Bouwbedrijf sponsor van de wedstrijdbal tegen HSV Hoek 1