• Op 14 mei organiseren Sushi-Class en Wereld Wijnen een heerlijke workshop Sushi en wijn.

    Online (via Facebook) gaan ze live met jullie de lekkerste sushi maken die ze kunnen bedenken. Dit gaan ze stap voor stap met elkaar doen en binnen 1.5 uur kunnen jullie aan tafel met de zelf gemaakte sushi uiteraard met de bijpassende wijnen. De workshop duurt twee uur en start om 17.30 uur.

    Tijdens de workshop vertellen Tamara van Sushi Class alles wat je moet weten en volgen jullie haar instructies op. Zelf zal Martijn ook live de sushi meerollen en ondertussen vragen stellen aan Tamara. Ook zal Martijn uitleg geven over welke soort wijn nu lekker zijn bij sushi en zullen jullie dit ook met elkaar proeven.

    De workshop wordt Live uitgezonden via Facebook en met de chat kunnen jullie vragen stellen welke Martijn dan aan Tamara zal voorleggen zodat jullie gezellig en interactief bezig zullen zijn.

    Aanmelden kan via info@wereld-wijnen.com of 0612277605 een berichtje sturen kan ook.

    Kosten zijn € 49.50 p.p. Deelname minimaal 2 personen. Afhalen van de ingrediënten en wijnen zal op 14 mei zijn bij Sushi Class aan de Vennestraat 30 in Lisse. Zie ook: https://wereld-wijnen.com/agendapunt/workshop-sushi-en-wijn-14-mei-2021