• Een vraagbaak is een persoon die op zoek gaat naar oplossingen en dingen weet te regelen. Wat dat betreft heeft Frank Baak de juiste achternaam. Een teammanager staat tussen de spelers en de technische staf in. Frank heeft in de loop der jaren zich steeds beter weten te ontwikkelen in deze rol. Hij gaat in 2022/2023 zijn vierde seizoen in als teammanager.

  Frank was als speler ook al gedreven. Op het veld wil je winnen, buiten het veld moet je af en toe lol maken. Als teammanager weet je dan ook wat er speelt bij de spelers, hoe zij bezig zijn met hun wedstrijden. Je viert met ze mee met een overwinning en treurt wanneer het tegenzit. Geniet mee met mooie acties op het veld en luistert naar anderen bij teleurstellingen. Wat dat betreft is de positie van teammanager uiterst leerzaam. Zeker als je naast twee vakmannen zit op het gebied van voetbal: Raymond Bronkhorst en Richard van Heulen.

  Vlak voor een wedstrijd is er een moment van ontspanning. Waar spelers een rondo doen, tonen Richard, Raymond en Frank hun gevoelige traptechniek.

  Een teammanager heeft ook een representatieve functie. Frank deed dit perfect bij het overhandigen van het shirt van Mitchel Bormann aan diens zieke oma Nel. De beelden spreken voor zich.

  Frank was blij dat hij eindelijk een seizoen heeft kunnen vol maken als teammanager. Twee seizoenen werden immers onderbroken door corona. Frank kijkt reeds uit naar de tweede divisie. Net als alle andere FC Lisse-volgers.

  Frank Baak blijft teammanager

    Frank Baak blijft teammanager 2    Frank Baak blijft teammanager 1