• Beste deelnemers / ouders / verzorgers,

  Allereerst excuses voor de vertraging in de communicatie de afgelopen week. We vallen maar meteen met de deur in huis, het voetbalkamp 2021 gaat niet door.

  Het is een beslissing die wij erg betreuren, maar gezien de huidige situatie en alle onzekerheden is het niet mogelijk om een zorgeloze week vol plezier te organiseren.

  Dit besluit heeft echter wel wat consequenties waaronder de belangrijkste twee:

  - De inschrijving voor de editie van 2022 zal volledig opnieuw gedaan worden;

  - Alle huidige deelnemers zullen hun inschrijfgeld terug ontvangen.

  Dit betekent dus dat de deelnemers die vorig jaar en dit jaar voor het laatst mee zouden gaan, helaas niet het kampafscheid zullen krijgen waar ze misschien zo naar uit hadden gekeken. Helaas was het voor ons niet mogelijk om (voornamelijk vanwege de leeftijd van deelnemers) wederom de lijst door te schuiven.

  We zijn nog bezig om deze zomer misschien iets te organiseren vanuit het kamp op de velden van FC Lisse, maar ook dit hangt sterk af van de ontwikkelingen rondom de pandemie.

  Toch nog een positieve noot: het kamp gaat in 2022 gewoon weer door in de week van 11 t/m 16 juli. De inschrijving hiervoor zal medio januari 2022 starten, hiervoor volgt t.z.t. nog informatie.

  Mochten er nog vragen zijn n.a.v. het bovenstaande, mail dan gerust naar voetbalkamp@fclisse.nl

  Groeten,
  De Kampstaf