• Van 10 maart t/m 2 april (data onder voorbehoud, we hebben enkele dagen vertraging opgelopen) organiseert FC Lisse een grote verenigingsloterij met een hoofdprijs om van te dromen. Sponsor Goodnight Slaapkamers stelt als hoofdprijs een bon t.w.v. €1.500,00 ter beschikking. Er zijn daarnaast vele andere mooie prijzen te winnen, veel meer dan bij de reguliere jeugdloterij die door de corona niet kan plaatsvinden. In totaal bedraagt de waarde van de prijzenpot bijna €4.500,00, waaronder ook een fiets en een luxe diner in een sterrenrestaurant. De prijs van een lot blijft €2,50. De loten zijn vanaf 10 maart voor alle belangstellenden online te koop via de site van FC Lisse. Met de loterij helpen de kopers onder meer bij het realiseren van een gaaf jeugdplein, waar plannen voor zijn na het voltooien van de nieuwbouw.

    De verenigingsloterij komt in de plaats van de FC Lisse Veiling 2020 en de jeugdloterij 2021. Beide evenementen konden en kunnen door de coronabeperkingen helaas geen doorgang vinden. FC Lisse kan de hulp van de loterij natuurlijk goed gebruiken na een teleurstellende jaar, omdat de kantine al lange tijd dicht is.

    Teams van FC Lisse worden opgeroepen om per persoon tenminste 10 loten verkopen. Dat kunnen zij doen via hun speciale teampagina, waarover later meer! Het team dat via hun eigen teamlink de meeste loten verkoopt, wordt door de club in het zonnetje gezet. Bij jeugdteams worden ouders verzocht de teamlink te delen met vrienden, familie en bekenden.