• Heb je ook zoveel pass- en trapoefeningen gedaan tijdens de trainingen in groepjes van 2 of 4? Wij willen graag het resultaat van deze training zien. Daarom organiseert de Evenementencommissie i.s.m. de Club van 100 het FC Lisse voetgolftoernooi op zaterdag 17 april.

    Op de 9 mooie velden vlakbij Keukenhof ligt ook een prachtige 9 holes golfbaan. Deze toveren wij op deze zaterdagmiddag om tot een uitdagende voetgolfbaan. En uiteraard is het niet alleen maar rechtuit trappen; we gaan door tractorbanden, om over langs en door doelen, door (bier)tunnels, over en langs water en zullen tussendoor ook het latje moeten raken. Die pass- en trapoefeningen komen dus goed uit!

    Elke flight bestaat uit 4 deelnemers die zowel in teams van 2 als ieder voor zich tegen elkaar spelen. De flights starten om de 10 à 12 minuten met een begintijd vanaf 15.00 uur. Alle spelers en speelsters van FC Lisse-teams (O19, MO19, Dames, Senioren, Veteranen, 7x7, zaalvoetballers, walking football) vanaf 18 jaar en ouder kunnen deelnemen. Deelname is gratis waarbij vanuit de organisatie voor een versnapering onderweg wordt gezorgd. Alles uiteraard binnen de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen.

    Inschrijven in teams van 2 is vanaf heden mogelijk via de button op de website. We houden uiteraard ook rekening met de teams die op dit moment aan de interne competitie op zaterdagmiddag meedoen. Zijn er nog vragen vooraf neem dan even contact op met Anco Dubbeldam (06-51684533) of Arnoud Kool (06-46262191).