• Fris en fruitig oogde FC Lisse tegen OFC op een zonnig Ter Specke. FC Lisse-trainer Raymond Bronkhorst kon tevreden zijn over de getoonde inzet en het vertoonde spel, maar zag ook genoeg aanknopingspunten waardoor het nog beter kan. Opnieuw werden diverse jonge FC Lisse-spelers voor de geel-blauwen leeuwen gegooid, die de goedkeuring konden wegdragen van de 'hongerige'FC Lisse-aanhang. De 5-0 zege op OFC mag dan misschien geflatteerd zijn voor de FC, het smaakt des te lekker.

    Voor Tom Noordhoff was het jammer niet te kunnen aantreden tegen zijn vorige ploeg.Tom was geblesseerd. Bijzonder was het voor de eerste keer optreden in de basis van de broers Jaap en Toon Zwetsloot. Dit werd gadegeslagen door een grote vriendenploeg van de Zwetslootjes uit Sassenheim. Tom Duindam zat na een 'Ardenner offensief'weer bij de selectie.

    FC Lisse probeerde snel om te schakelen. De tegenstoten van de gasten uit Oostzaan waren zeker niet van gevaar ontbloot. Het centrum van de FC Lisse-defensie werd dit keer gevormd door Bas Gozeling en Kevin van der Zwet met op de backposities Mitchell Bormann en Lars van der Steen. Halverwege de eerste helft kwam FC Lisse op voorsprong. Justin van der Putten was de man van de dubbele pre-assist. Eerst kopte hij een bal goed door, vervolgens had hij een overstapje na de voorzet van Luca Tarani. Jaap liet het net na lange tijd weer eens heerlijk bollen via een droge knal, die via onderkant lat binnen spatte.

    De doelpunten van FC Lisse voor de pauze waren van fraai gehalte. Zowel in de opbouw als in de afronding. De attent spelende Remi van Ekeris schoot na een corner van Jeffrey Klijbroek in het dak van het OFC-doel. De 3-0 was een 'Zwetslootje'. Toon op Jaap waar na het voor Luca simpel binnen lopen was. Kevin maakte weer meer speelminuten dan een week eerder waardoor hij zich kon laten vervangen door David Verweij.

    Aan de 4-0 ging een schoonheid van een aanval vooraf. Jeffrey Klijbroek stuurde Mitchell in de diepte weg. Uit diens voorzet zorgde Luca voor een kwartet aan FC Lisse-treffers. FC Lisse hield achterin de nul, mede door goed keeperswerk van Erik Cummins.

    Intussen werd er naar hartelust gewisseld. Na de pauze kwam de FC nog een keer tot scoren. Tom Duindam was alert bij niet goed uitverdedigen door de OFC-defensie.