• De herfstvakantie begint met een oefenwedstrijd tussen FC Lisse en Katwijk. Dit duel staat op de agenda voor dinsdag 19 oktober. Op Ter Specke. Met als aanvangstijdstip acht uur.

    De verwachting is dat beide teams met name spelers opstellen die terug keren van blessures en spelers die momenteel net niet in de basis spelen van de eerste teams. De wedstrijd past in het kader van de cursus die Richard van Heulen volgt. De assistent-trainer bij FC Lisse 1 volgt dit seizoen UEFA-A, in het verleden TC 1 genoemd.

    Katwijk is de amateurkampioen van Nederland uit 2018. Momenteel staan de Katwijkers op de eerste plaats in de tweede divisie met zeven punten voorsprong op de concurrentie. FC Lisse is de gedeelde nummer twee van de derde divisie met drie punten minder dan koploper Sparta Nijkerk.

    Een mooie wedstrijd wacht de toeschouwers. Ter Specke is komende dinsdag vanaf acht uur de plaats om te zijn.

    Met betrekking tot de competitie heeft FC Lisse 1 een weekje rust. De wedstrijden om het echie worden hervat op zaterdag 30 oktober. Op de laatste dag van de zomertijd speelt de FC in Rijssen tegen Excelsior'31. Beide ploegen hebben 17 punten, drie minder dan ranglijstaanvoerder Sparta Nijkerk.