• FC Lisse 1 oefent op zaterdag 29 januari tegen Noordwijk. Dit duel wordt gespeeld vanaf twee uur op Sportpark Ter Specke. Noordwijk speelt momenteel tweede divisie. FC Lisse heeft de ambitie op korte termijn de stap te maken naar dit niveau.

    De laatste keer dat de twee streekgenoten elkaar troffen was in de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Om precies te zijn op dinsdag 4 augustus 2020. Op aangeven van Lars van der Steen bracht Jeffrey Klijbroek met een 'streep'de FC aan de leiding. Noordwijk zette een tandje bij en wist de winst naar Noordwijk mee te nemen door treffers van Emiel Wendt en Denzel James.

    De laatste keer dat de twee Bollenstreekclubs elkaar troffen in competitieverband was op zaterdag 16 maart 2019. Op de Duinwetering. Een wedstrijd met als spelbreker de harde wind. Rowdy van der Putten werd de matchwinnaar door in twee instanties een strafschop te benutten. Grote uitblinker in die wedstrijd aan Lisserse kant was Mo Adouch. Noordwijk werd dat seizoen kampioen van de derde divisie.

    Om een goede herstart te maken van de competitie heeft FC Lisse eerst wat oefen speelminuten nodig. Noordwijk is hierbij de ideale opponent. Zoals gezegd. FC Lisse tegen Noordwijk op Ter Specke begint zaterdag 29 januari om twee uur.