• Sinds augustus 2016 werkt FC Lisse samen met Support Casper. De stichting van Casper van Eijck die baanbrekend onderzoek doet naar de behandeling van alvleesklierkanker. Het partnerschap is een eerbetoon aan erelid Kees van Wieringen. Hij vervulde vele rollen binnen de vereniging en overleed in 2017 op 63-jarige leeftijd aan de ziekte. Van Wieringen bood uitzonderlijk lang weerstand aan de alvleesklierkanker. Veel mensen overlijden op zeer korte termijn. Zo kon Kees in zijn verhaal nog vertellen in een uitzending van Veronica Inside om zo aandacht te vragen voor de stichting en ook zijn erelidmaatschap nog in ontvangst nemen. FC Lisse heeft Support Casper niet meer losgelaten en doneert jaarlijks een deel van de veilingopbrengst aan de stichting.

    Natuurlijk was FC Lisse dus ook van de partij tijdens het eerste Move for Casper weekend op 29 en 30 mei. Een weekend waarin iedere supporter van Casper voor €10,- in beweging kon komen. FC Lisse deed beide dagen mee. De MO19 trapte zaterdag af met een leuke spelletjesochtend. Zondag was de beurt aan de walking footballers, golfers en andere belangstellenden. Met dank aan donaties van de deelnemers, supporters, enkele sponsors, de golfclub en de Club van 100 kan de club een prachtig bedrag van €2.000,- overmaken aan Support Casper.

    We bedanken alle vrijwilligers van de voetbal en golf voor hun inzet en natuurlijk alle donateurs voor hun bijdrage aan deze fantastische opbrengst!

    FC Lisse haalt €2.000,- op voor Support Casper 1