• FC Lisse heeft de tijdelijk rust goed besteed en zij heeft het contract met haar hoofdtrainer met een jaar verlengd. Bij FC Lisse heerst tevredenheid over hoe Raymond Bronkhorst zijn rol invult. Technisch manager Kevin Winter omschrijft het als volgt: “De trainer past prima bij de club, ook als persoon. De samenwerking met de verschillende geledingen binnen de club verloopt zeer prettig. De spelers en overige stafleden zijn tevreden en ook binnen de technische commissie kijken we terug op een fijne start waarbij we het elftal steeds beter zien voetballen. Met deze verlenging geven we ook een signaal af naar de spelersgroep”.

    Het advies aan het bestuur was zeer duidelijk en dat was verleng het contract zodat ook de spelers weten wie er voor de groep staat. Leon Annokkee is ook content met het verlengen van het contract. “Als je als nieuwe trainer ergens start bij toch een grote vereniging waarbij veel vrijwilligers actief zijn en dat je je op deze wijze presenteert dan is dat  zeer prettig en goed om te zien en te ervaren. We hebben een jonge groep, willen graag spelers verder ontwikkelen en dat vult hij samen met zijn staf goed in”.

    Het laatste woord is aan de hoofdpersoon zelf, Raymond Bronkhorst. “Afgelopen week vond het evaluatiegesprek plaats en iedereen is tevreden. Ik ben erg blij met de verlenging en ik heb het erg naar mijn zin bij de club. Er staat een kwalitatief goede groep met een goed mix qua ervaring en jeugdig talent. We zullen ons moeten blijven ontwikkelen als team om, wanneer we straks weer mogen voetballen, de lijn door te trekken. De samenwerking ervaar ik als zeer prettig en professioneel. We gaan verder om ons doel te realiseren en dat is het verder ontwikkelen van jong talent en om zo hoog mogelijk te eindigen met FC Lisse”.