• FC Lisse en IPcam-shop verlengen hun bestaande overeenkomst. IPcam-shop is sinds vorig seizoen exclusief partner geworden van FC Lisse en ondanks het gebroken seizoen met veel onzekerheden heeft, Lennard Nijman, eigenaar van IPcam-shop, aangegeven de overeenkomst te willen verlengen.

    Lennard Nijman over de verleningen van de overeenkomst “Het is mooi om komende jaren een bijdragen te kunnen leveren aan de jeugdopleiding van FC Lisse. Hierdoor kan de club aantrekkelijk blijven spelers en speelsters en kunnen wij een bijdragen leveren aan de totstandkoming om meer spelers uit de opleiding richting het eerste elftal te krijgen. Dat de samenwerking niet alleen de jeugdselectie betreft, spreekt mij aan en dat de totale jeugd hier profijt van heeft”.

    Uiteraard is FC Lisse ook blij met de verlenging van het partnership. Leon Annokkee over deze verlenging “Uiteraard zijn wij zeer content over de verlenging van de samenwerking in deze periode. Hierdoor kunnen wij de faciliteiten verbeteren. Bij de start van de competitie zullen wij laten zien wat o.a. de inhoud is van het partnership. Wij zijn IPcam-shop en Lennard in het bijzonder dankbaar dat zij in deze bijzondere periode met ons de weg vervolgen”