• Vandaag zijn de aannemingsovereenkomsten getekend met Aannemersbedrijf Den Dubbelden uit Noordwijk en Installatiebedrijf Vink Installatie Groep uit Roelofarendsveen voor de bouw van de trainingshal en het nieuwe onderkomen van FC Lisse.

    Een volgende etappe op weg naar uiteindelijke realisatie waarbij de oplevering halverwege 2022 op de rol staat. Op de vraag of FC Lisse blij is met het resultaat kon voorzitter Leon Annokkée in voetbaltermen wel het gevoel onder woorden brengen: “Uiteraard zijn wij blij met dit resultaat en onderaan de streep is dit waar het uiteindelijk om draait. Maar wij houden ook van mooi en verzorgd voetbal. En hiervoor heb je vertrouwen nodig en dit vertrouwen is er gedurende dit langdurige proces vanuit een deel van de politiek niet tot zeer beperkt geweest en dan is het lastig en zeer vermoeiend om tot een positief resultaat te komen. Wij kijken al meer dan 10 jaar liever vooruit dan dat we achterom willen kijken maar dat schijnt lastig te zijn. Maar met werkvoetbal zijn we een eind gekomen. Over een paar jaar weet niemand meer met welk voetbal het resultaat is behaald maar het heeft bloed, zweet en tranen gekost”.

    FC Lisse kan nu ook verder met aanvraag van de financiering en de werkgroepen en bouwcommissie kunnen verder met de uitwerking. Einde van het jaar start het bouwrijp maken van de grond en dan zullen we als club hiervan ook beperkingen ondervinden. We zullen dit zo goed mogelijk communiceren. De beperkingen zijn we inmiddels door Corona al wel wat gewend. De aannemer zal in fases bouwen en zal eerst de trainingshal voor haar rekening nemen.