• Terwijl guur weer en Sinterklaas nog door het land trekken, ligt het Sinterklaasfeest binnen FC Lisse weer achter ons. Ruim 130 schoentjes al dan niet voorzien van tekeningen, knutselwerk en wortels/stro werden gezet in de Business Room. Sint en Speckie hebben deze beoordeeld waarbij de 25 mooiste extra zijn beloond. Uiteraard voor alle kids een klein presentje met daarbij wat lekkers. Veel blije, vrolijke en soms ook wat gespannen gezichtjes tot gevolg. Alternatief Sinterklaasfeest 2021 op deze wijze ook weer zeer geslaagd.

    Ook dit evenement kan niet zonder inzet van velen. In willekeurige volgorde bedanken we daarom: Reinie, Nel, Joyce, Mariëlle, Wim, Frank, Barry, Lucy, Jelle, de betreffende leeftijdscoördinatoren en degene die op de achtergrond voor inkoop en/of andere (financiële) bijdrage hebben gezorgd. Ook dit is FC Lisse!

    Zitten we als commissie in deze rare tijden verder stil? Nee dat zeker niet …. We zijn en blijven brainstormen, bereiden plannen voor en zijn in gesprek met o.a. Club van 100 en het bestuur van de voormalige Supportersvereniging. Winterklaverjassen, Bingo-avond, Vrijwilligersavond, Pianoshow, Je Bent FC Lisse-band, A-meezing FC Lisse, Poker- en/of Darttoernooitje, FIFA-toernooi, 2e editie Voetgolf en nog wat losse flodders staan op onze “shortlist”. Uiteraard zijn aanvullende ideeën welkom.

    Zodra het weer kan, mag en uiteraard verantwoord is op Ter Specke, komen de draaiboeken uit de kast en prikken we concrete data. Voor nu; blijf gezond, positief, geniet met dierbaren van de feestdagen. Op naar betere en mooie tijden in, op en rond ons sportcomplex.

    Namens de Evenementencommissie FC Lisse,
    Anco & Arnoud