• Door de coronacrisis ligt het voetbal stil. Dat betekent niet, dat er achter de schermen keihard wordt gewerkt aan de toekomst van FC Lisse. Ook met betrekking tot de zaterdagselectie. De werkwijze is als volgt. Eerst wordt de hoofdtrainer vastgelegd in de persoon van Raymond Bronkhorst. En dan volgt de aanvoerder. En dat is bij FC Lisse 1 doelman Erik Cummins.

    FC Lisse zat aan het begin van het seizoen 2018/2019 even met de handen in het haar, althans wie dat nog heeft. Er werd driftig op zoek gegaan naar een nieuwe doelman. Het liefst een ervaren doelman. Deze werd gevonden in Erik. Reeds de dertig gepasseerd op dat moment, maar wel met een berg aan ervaring opgedaan in het betaalde voetbal.

    Er bleek direct een goede click tussen Erik en FC Lisse. Erik voelde zich onmiddelijk thuis op Ter Specke. Voor hem een warm bad. Erik toonde meteen zijn kwaliteiten als doelman. Hij wist menig punt voor de FC binnen te slepen. En ook sociaal is hij van meerwaarde bij een doorgaans jonge spelersgroep.

    Erik gaat komend seizoen dan ook zijn voor zijn vierde jaar FC Lisse. Hij wil graag onderdeel zijn van een selectie in ontwikkeling. Een selectie waar rek in zit en dat wil presteren.