• Op 75 jarige leeftijd is Wim Randsdorp, erelid van FC Lisse, overleden. Een zeer markante persoonlijkheid, levensgenieter, verbinder, verhalenverteller en één van de grondleggers van ons FC Lisse is niet meer onder ons.

  Als je wilt weten wie Wim Randsdorp is en wat hij voor FC Lisse heeft betekend zou je het jubileumboek FC Lisse 25 jaar moeten lezen. Prachtig. En als ik dan door het boek blader en ik nog zijn verhaal in gedachten neem over de totstandkoming van het boek dan verschijnt er een lach op mijn gezicht. Wim kon er prachtig over vertellen. Wim was zijn tijd in denken ver vooruit. Vele petten heeft hij opgezet om de club vooruit te brengen. Samengevat Wim Randsdorp is FC Lisse.

  Als voorzitter van de sportclub Lisse heeft hij de belangrijke aanzet gegeven om te komen tot de fusie. Hij heeft de verbindingen gelegd tussen Lisser Boys en hierna de gemeente Lisse. Hoe een bezoek aan het postkantoor kon uitlopen tot een nieuwe gezamenlijke accommodatie. Wim dacht groot en liep nooit weg voor zijn verantwoording. Niet alleen roepen maar ook het goede voorbeeld geven. We gaan zijn positiviteit binnen de club vreselijk missen.

  FC Lisse verliest in Wim een echte clubman waarbij blauw/geel bloed door de aderen stroomde. Wij wensen Tera, de kinderen, kleinkinderen en vrienden heel veel sterkte en kracht toe om dit verlies te verwerken.

  Namens het bestuur van FC Lisse, Leon Annokkee

   

  Wim wordt op dinsdag 7 juli om 14:00 uur in een besloten bijeenkomst gecremeerd. Mocht u een kaart willen sturen naar de familie  dan kan dit naar:

  Van Den Endelaan 41

  2182 ES Hillegom