• Het (demissionair) kabinet heeft afgelopen vrijdag aangekondigd de coronaregels met ingang van 5 juni te versoepelen. Jeugdwedstrijden tussen teams van verschillende verenigingen zijn dan weer volledig toegestaan en voetballers van 27 jaar en ouder mogen weer normaal trainen.

  De versoepelende maatregelen zijn heel fijn en we zullen maximaal mogelijk dit proberen te faciliteren. We hebben te maken met de nieuwbouw, tijdslijnen om intern te verhuizen aangezien in de zomer ook gestart wordt met de sloop van de sporthal en kleedkamers.

  REGIO CUP JEUGD START OP 5 JUNI

  De aangekondigde versoepelingen betekenen dat we op zaterdag 5 juni kunnen starten met de KNVB Regio cup voor jeugdvoetballers. In verband met het onderhoud van de natuurgrasvelden zijn niet alle velden beschikbaar. Bij de KNVB is melding gemaakt om hier met de indeling van het aantal wedstrijden rekening te houden.

  Helaas gelden de versoepelingen rondom het spelen van wedstrijden alleen voor jeugdteams tot en met de O18 (formeel hanteert de Rijksoverheid t/m 17 jaar), wat inhoudt dat de Regio cup sowieso niet door kan gaan voor de O19 en O23-teams.

  De zaal kan tot het moment van sloop gebruikt worden door de interne zaalteams. De zaalvoetbalcommissie zal dit met de teams afstemmen.

  TRAININGEN

  · De huidige afspraken m.b.t. trainingen blijven gehandhaafd.

  · Ouders en overige bezoekers blijven niet toegestaan.

  WEDSTRIJDEN SENIOREN

  · Senioren kunnen met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes mogen spelen bij de eigen vereniging.

  · Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen is niet toegestaan.

  TOEGANG EN GEBRUIK KLEEDKAMERGEBOUW

  · De kleedkamers kunnen niet gebruikt worden op zaterdag. Wij zullen dit ook expliciet melden bij de verenigingen die ons bezoeken.

  · Toiletten blijven toegankelijk.

  · Op trainingsdagen willen wij huidige afspraken m.b.t. gebruik kleedkamers handhaven. Mocht je van mening zijn dat er zwaarwegende redenen zijn om hiervan af te wijken dan kan je een verzoek indienen bij de betreffende manager.

  TOEGANG TER SPECKE

  · Het voetbalcomplex is niet toegankelijk voor ouders/toeschouwers die geen team gerelateerde functie hebben (alleen trainers, begeleiders, vlaggers en scheidsrechters zijn toegestaan)

  · Trainers en spelers mogen voor en na hun eigen wedstrijd niet gaan kijken bij wedstrijden/trainingen van andere teams, omdat zij dan onder de categorie ‘toeschouwer’ geschaard worden. Verzocht wordt zo snel mogelijk na de training/wedstrijd het complex te verlaten.

  · Op zaterdagen geldt dat de ouders (van spelers tot en met 17 jaar) van bezoekende teams (het uitspelende team) aangemerkt worden als teambegeleiding (max 5), zij hebben wel toegang tot het complex. Dit geldt overigens ook voor Lisse teams die uit spelen, rijdende ouders van spelers tot en met 17 jaar mogen uitwedstrijden wel bezoeken.

  · Er kan op wedstrijddagen geen gebruik gemaakt worden van spreekkamers of overige ruimte.

  · Ontvangst voor scheidsrechters kan wel plaatsvinden.

  KANTINE EN TERRAS

  · De kantine blijft gesloten op alle dagen.

  · De terrassen zullen op zaterdagen geopend zijn. In de ochtend zullen er koffiepunten zijn waar koffie gekocht kan worden.

  · Op de terrassen gelden de horecamaatregelen. Waarbij VOL=VOL geldt en dat je niet op andere plekken kan samenscholen.

  · Lukt het niet of moeten we constant politieagent spelen dan zijn wij genoodzaakt om ook de terrassen te sluiten.

  ALGEMENE GEZONDHEIDSVEREISTEN

  · Spelers/trainer die aan de richtlijn van mogelijke besmetting voldoen (verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius) komen niet naar de training!

  · Spelers/trainer waarvan een gezinslid bewezen positief besmet is komen niet naar de training!

  · Spelers/trainer die om welke reden dan ook in quarantaine moeten verblijven komen niet naar de training