• Zaterdag 14 september 2019 is een keerpunt geweest in de geschiedenis van FC Lisse 1. Vanaf die wedstrijd begon het te lopen met de hoofdmacht van de FC. Het vertoonde spel kreeg een opwaartse lijn en er kwamen resultaten, resulterend in de huidige toppositie in de Derde Divisie zaterdag. In de met 2-0 gewonnen wedstrijd in en tegen Barendrecht maakte niet alleen Tom Noordhoff zijn basisdebuut in 1, maar ook Jeffrey PĂ©rez Stoof. Die eerste kennismaking met Jeffrey beviel meteen. Zo zeer, dat Jeffrey in de zomer van 2022 zijn vierde seizoen ingaat in het shirt van FC Lisse.

    Jeffrey had ooit de wens in Nederland te gaan voetballen. Hij groeide immers op in Spanje, maar heeft een Nederlandse moeder. In de voorbereiding van het seizoen 2019/2020 was hij een aantal weken op proef bij Quick Boys. De op dat moment bij de Katwijkers spelende Martin van Eeuwijk tipte Jeffrey voor de FC. Lis kon wel een fysiek sterke verdediger gebruiken.

    Jeffrey zat meteen op zijn plek bij de FC. Hij werd warm ontvangen door de spelers en de supporters van FC Lisse. Jeffrey is immers een speler die veel passie en kracht in zijn spel heeft. Kan spelen als linksback en als centrale verdediger. Die de drang naar voren heeft. FC Lisse speelt graag met opkomende verdedigers. En Jeffrey is een sociale speler. Door zijn drukke werkzaamheden gunt hij ook wel eens zijn medespelers een basisplaats op zijn positie.

    Mooi is het van de contractverlenging van Jeffrey te horen op het moment dat de selectie haar trainingskamp heeft in Spanje. Bij de terugkeer naar het koude kikkerlandje Nederland hoopt iedere voetballiefhebber op een snelle herstart van de competitie. Want de honger naar de bal bij iedere speler en toeschouwer van FC Lisse is groot. Jeffrey wil net als iedereen een keer een competitie gewoon afmaken.