• Ook jeugdtrainer Cesar Roubos van opleidingsteam O17 heeft zijn contract met een jaar verlengd. Cesar heeft dit seizoen laten zien goed om te kunnen gaan met deze leeftijdsgroep. Vandaar dat hij dit volgend seizoen nogmaals mag laten zien.

  Cesar is 46 jaar en woont in Nieuw Vennep. Hij heeft de nodige ervaring, zowel als voetballer als ook als trainer. Zijn voetballeven speelde zich af in Nieuw Vennep waar hij als speler van 16 jaar debuteerde in het 1e elftal van v.v. Nieuw Vennep destijds, tegenwoordig FC VVC (de Vennepse Voetbal Club). Na zijn voetballeven lonkte voor Cesar het trainersvak waar hij tot op heden veel plezier aan beleeft. Bij FC VVC heeft hij diverse jeugdelftallen onder zijn hoede gehad, waaronder ook jeugdteam O19-1. Cesar is in het bezit van het trainersdiploma UEFA C YOUTH. Momenteel is hij bezig om de trainersopleiding UEFA B YOUTH af te ronden. Door alle Covid-perikelen heeft dit echter enige vertraging opgelopen. De planning is nu om het eind mei/begin juni af te kunnen ronden.

  Bij FC Lisse trainde Cesar eerder de O19-2, destijds uitkomend in de Hoofdklasse. Het eerste jaar binnen de regionale jeugdopleiding van FC Lisse beviel hem dermate goed dat hij niet lang hoefde na te denken om zijn verblijf bij de club te verlengen. Waarna hij zich dit seizoen mocht richten op het talentvolle jeugdteam O17-1. Met als waardering verlenging van zijn contract voor komend seizoen.

  Cesar vindt de individuele ontwikkeling van jonge spelers belangrijk en ziet het als een uitdaging om zijn spelers de stap te laten maken naar de 019. Ook de onderlinge samenwerking met de andere trainers, staf en leden van de TCO vindt hij belangrijk. Cesar is iemand die graag meedenkt om de vereniging FC Lisse weer een stapje hogerop te krijgen.

  De TCO is blij met het aanblijven van een ervaren trainer als Cesar voor deze groep talenten. In de overtuiging dat hij deze spelers optimaal kan voorbereiden op een volgende stap in hun voetballoopbaan binnen onze vereniging. Wij wensen Cesar veel plezier en succes met de verdere ontwikkeling van onze talentvolle jeugdspelers.

  De TCO van FC Lisse is blij en trots dat zij voor het seizoen 2021-2022 de hoofdtrainers voor de bovenbouw weer bijna rond heeft.

  Als onderdeel van de opleiding bestaat de bovenbouw volgend seizoen uit O23 (trainer Ronny Grimbergen), O18 (Mark de Kooker) en O17 (Cesar).

  Voor de O19 is de TCO nog op zoek naar een geschikte vervanger van Sander van Dijk.

  NB oude foto