• Op 28 juni 2021 is Hans de Kooker overleden. Hans kwam na de fusie in 1981 als “pinguïn” (Lisser Boys) terecht bij de zaterdagafdeling van FC Lisse. Hans was jarenlang elftal begeleider van het 2de team van FC Lisse zaterdag en werd na deze periode lid van de zaterdagcommissie en fungeerde tijdelijk als voorzitter van deze commissie. Hans had ook een voorliefde voor paarden en heeft zich ook op dat vlak jarenlang ingezet voor evenementen in Lisse.

    Hans bleef vooral de thuiswedstrijden van het eerste bezoeken. Op zijn vaste plek onder het scorebord. Hans we gaan je aanwezigheid en gezelligheid missen en wensen je vrouw Marja, kinderen, kleinkinderen en overige familie en vrienden heel veel sterkte om dit verlies te verwerken.

    Op vrijdag 2 juli is gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren van 19:00 tot 20:00 uur in het crematorium (Rouwsuite 1, Crematorium Duin- en Bollenstreek, Achterweg-Zuid 62, Lisse).

    Wilt u een herinnering, condoleance of mooie ervaring met de familie delen? Ga dan naar de persoonlijke pagina van Hans.