• Na Bryan Iliohan jaagt nu ook Bas Gozeling zijn Amerikaanse droom na. De FC Lisse-verdediger vertrekt eind juli naar de VS om in het land van de onbegrensde mogelijkheden te gaan studeren en voetballen. De nu 21-jarige Sassenheimer speelt al sinds de C1 in het geel-blauw van FC Lisse.

    Om het simpel te houden Bas is bezig zijn HBO-studie bedrijfseconomie af te ronden. Vervolgens gaat hij een Master volgen aan een universiteit in South Carolina. Over het hoe en het waarom van deze stap is een uitvoerig gesprek met Bas op FC Lisse TV.

    Een buitenlands avontuur heeft Bas altijd getrokken in verband met een eerder studiebezoek van zijn broer aan de VS. Het contact werd reeds gelegd met Bas eind vorig jaar op het moment dat hij zijn contract bij FC Lisse net had verlengd.

    De technische mensen van FC Lisse begrijpen de stap van Bas volledig. Het was geen makkelijk besluit voor Bas op het moment, dat hij basis stond. Echter het avontuur lonkt voor Bas.

    Bas kan meteen aan de bak in de VS als het gaat om het voetbal. Hij krijgt meteen pittige trainingen om fit te geraken. Het leven als een prof.

    Bas veel plezier in de VS. En we zien je graag weer terug op Ter Specke na het voltooien van je Master.