• In navolging op het gezellige en succesvolle Voetgolftoernooi voor de Senioren is het op 15 en 22 mei de beurt aan de jeugd. Samen met de Club van 100 en een heel koppel vrijwilligers gaat de Evenementencommissie weer een uitdagend parcours uitzetten. Dit alles in nauw overleg met ons Groenteam omdat ook de eerste natuurgrasvelden reeds in onderhoud zijn.

    Op zaterdag 15 mei, weliswaar de laatste dag van de meivakantie, gaan alle teams van de JO9 t/m JO12 de strijd met elkaar aan. Uiteraard zijn ook onze dames van de MO9 en MO11 daarbij. Nadere invulling volgt via de leeftijdscoördinatoren en eigen trainers/leiders.

    Een week later zijn de natuurgrasvelden, welke op dat moment nog niet in onderhoud zijn, het toneel voor de teams van de MO13/JO13 tot en met MO19/JO19. Ook voor deze groepering gaan we met onze vrijwilligers weer een uitdagend parcours uitzetten. Ook hier volgt nader informatie via leeftijdscoördinatoren en de trainers/leiders.

    Kijk de beelden van de Senioren-editie van enkele weken terug nog even terug via onze Social Media. Wij hopen dat de weergoden ons weer net zo goed gezind zijn en hebben er nu al zin in.