Vrijwilligers bedankt

Voetbal is een mooie sport. Een sport die niet kan bestaan zonder de inzet van talloze vrijwilligers dit zich inzetten voor hun vereniging, onze vereniging FC Lisse.

Want zaterdag stond nog een competitieronde op het programma, werd er een toernooi gespeeld, speelde ons vlaggenschip een derby tegen Rijnsburgse Boys en hadden we nog de ‘beruchte’ 3de helft. Ik wil één naam noemen van een top-vrijwilliger en dat is die van Tom de Vries. Tom liep ik tegen het lijf tijdens de wedstrijd en op mijn vraag of alles goed liep, verteld hij mij. “Dit allemaal organiseren en in goede banen laten lopen, kan alleen bij FC Lisse”. En zo is het maar net.

Wat de mannen van de wedstrijd en kleedkamer indeling hebben gepresteerd was top. De toernooicommissie die twee dagen lang samen met de scheidsrechterscommissie een toernooi hebben georganiseerd waar de laatste dag 1.000 kinderen hun plezier hebben kunnen vinden, is natuurlijk helemaal top. En al deze dagen stond de barcommissie paraat. Vele handen maakten licht werk en op zaterdag konden we genieten van oude bekende achter de bar die door de gigantische toeloop bijsprongen om ieder te voorzien van zijn natje en droogje. Samenwerking in optima forma. Bedankt hiervoor, ook aan alle andere vrijwilligers die dit mede mogelijk hebben gemaakt!

Jullie zijn toppers! Super bedankt. We hebben weer laten zien waar een vereniging groot in kan zijn.