Voetbalkamp

Voetbalkamp

Elk jaar gaat er een grote groep jeugdleden van FC Lisse op voetbalkamp. Het kamp is voor de jongens en meisjes van de C-D-E-F jeugd van FC Lisse. Elk jaar treft een kampstaf van zo’n 10 personen de voorbereidingen voor dit kamp. Tijdens het kamp gaan er ook nog zo’n 25 kampleiders mee die gedurende de dag de deelnemers begeleiden met de spellen en activiteiten.

Kamp DVD Bestellen

Ook in 2017 is er weer een kamp DVD gemaakt. Wilt u een KampDVD met veel foto’s hebben van het kamp? Dan kunt deze bestellen, Maak hiervoor € 10,- over op NL63ABNA0498652564 tnv M. van den Bos te Lisse ovv [Naam deelnemer – KampDVD 2017]. De DVD wordt dan enkele weken na het kamp bij u thuis bezorgd (op het adres dat is gebruik bij inschrijving). De DVD zal zo’n 1.500 foto’s bevatten. Geen DVD speler? De foto’s kunnen ook op USB Stick gezet worden voor € 17,50. Een mooie herinnering aan voetbalkamp 2017! Wilt u de DVD van 2015 of 2016 nog bestellen? Ook dat is nog mogelijk. (De foto’s zijn alleen voor eigen gebruik, niet voor publicatie, te gebruiken)

 

Foto album

Bekijk de foto’s van het voetbalkamp op Facebook. Nog geen vrienden met het voetbalkamp op Facebook? Meld je dan nog aan en volg de kamp week online.

Sponsors

Keizer en Cuvelier
Into Networks
Van Rooijen Hekweken
Easy Bloom Pad
Algera fysiotherapie
Glopoll Trading BV
Forteck
Bert van Es
Wegrestaurant De Engel
Tankstation Michel Kamer
Supportersvereniging FC Lisse
Club van 100
Van Diest BV (Tuinbouw)
Van der Linden Consultancy & Belasting Advies
Goodnight slaapkamers – Auping Plaza Cruquis

Contact

Voor meer informatie over het voetbalkamp van FC Lisse kunt u terecht bij Ron Grimbergen: voetbalkamp@fclisse.nl.