Toernooien

Toernooicommissie
FC Lisse organiseert diverse thuistoernooien en vindt het daarnaast belangrijk dat onze teams ook meedoen met toernooien bij andere verenigingen. We hopen dat ieder team minimaal 2 toernooien in zijn kalender opneemt. Verenigingen sturen hun uitnodigingen naar toernooien@fclisse.nl. Deze worden doorgestuurd naar de leiders van de teams. De leiders beslissen zelf of ze mee gaan doen en schrijven hun team in bij de organiserende vereniging. Vervolgens informeren zij de teamleden (en hun ouders) en de Toernooicommissie.

Overzicht thuistoernooien
De volgende thuistoernooien staan voor het seizoen 2016-2017 in de planning:

E en F Plaza de Stoete zaalvoetbaltoernooi is gedurende de wintermaanden ipv de woensdagmiddagtraining

Hemelvaartsdag 25 mei 2017 wordt in de ochtend een U9 (F) toernooi en in de middag een U11 (E) toernooi gehouden. Dit toernooi is voor alle U9 teams (ook MMO9) en de U11 teams vanaf U11-2.

Op zondag 4 juni a.s. staat de Toekomstcup ingepland. Deelnemende FC Lisse teams de ‘nieuwe’ U9-1, u11-1(9×9), u13-1, en U15-1! Voor alle toernooien geldt voor informatie en contact: toernooien@fclisse.nl .

FC Lisse en TVG Sports organiseren bovendien een internationaal tweedaags jeugdtoernooi op zaterdag 27 en en zondag 28 mei 2017 op onze accommodatie. De inschrijving is geopend. De organisatie werkt samen met touroperators in de omringende landen. Het ligt in de bedoeling om de teams op onze accommodatie te laten overnachten in zowel de sporthal als eventueel in speciaal ingerichte tenten. Het toernooi wordt georganiseerd voor de leeftijdsgroepen U9 – U 11 – U 12 U 13 – U 14 – U 15 en U 17.

Clubs die belangstelling hiervoor hebben en eventueel nadere informatie willen kunnen zich richten via de mail tot info@tvgsports.nl of telefonisch 06 54 98 26 44.

Kijk ook op: www.fclissecup.com voor actuele informatie.

Contact FC Lisse Cup en toernooien
Clubs die belangstelling hiervoor hebben en eventueel nadere informatie willen kunnen zich richten via de mail tot info@tvgsports.nl of telefonisch 06 54 98 26 44. Kijk ook op: www.fclissecup.com voor actuele informatie.

Neem contact op met de Toernooicommissie via Patty Boomstra en/of Aad Hoogkamer via toernooien@fclisse.nl.

toernooikalender 170419