Robert van Boxel komt op stoom

Robert van Boxel moest aanvankelijk afgelopen seizoen wennen aan zijn nieuwe bestaan. Een relatief zonder zorgen bestaan als profvoetballer werd ingeruild voor een maatschappelijke loopbaan. De combinatie voetbal, studie, werk en gezin viel in eerste instantie zwaar. Uiteindelijk wist Robert alles op een rijtje te krijgen. In dat rijtje past volgend seizoen ook FC Lisse. Robert gaat dan ook nog een seizoen door in het geel-blauwe shirt.

Het zijn drukke dagen voor Robert. Een baan voor drie dagen bij IP One, een HBO-studie ondernemerschap en commerciële economie, een gezin (dochter van drie, de tweede is op komst) en voetballen bij FC Lisse. Dat betekent vaak haasten om op tijd de trainingen te kunnen bezoeken. In het veld was het nog even zijn weg zoeken. Het vinden van de balans tussen de jonge gasten en de ervaren spelers.

De combinatie tussen Tom en Robert functioneerde de laatste tijd steeds beter. Relatief weinig tegengoals incasseerde de FC. Robert is rustig aan de bal en probeert zijn medespelers te sturen. Door zijn ervaring zou Robert ook op het middenveld goed uit te voeten kunnen. De keuze is echter aan de trainer.

Robert goed dat je blijft.