Media

Pers bij FC Lisse-Feyenoord

Feyenoord is rechthebbende voor beeld- en geluid opnamen. Alle fotograferende en filmende pers zal zich aan moeten melden bij Hubert Habers. Wij inventariseren de aangemelde media en leggen deze voor aan Feyenoord. Zij beslissen welke media foto’s en video’s kunnen maken.

Ook alle overige media (indien bij de wedstrijd daadwerkelijk in functie) kan zich aanmelden bij Ernst-Jan Reinerie of Hubert Habers. Zij kunnen hun toegangsbewijs vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd ophalen in de persruimte (de ‘oude’ persruimte op de eerste verdieping, 2e deur rechts).

Persontvangst

Bij thuiswedstrijden van FC Lisse 1 geldt het volgende persreglement:

  • De ontvangst van de pers is in het seizoen 2016-2017 in de ruimte tussen de bestuurskamer en de Business Club. Vanaf 13.15 uur is Ernst-Jan Reinerie uw gastheer. Wie op een laptop wil werken kan terecht in de perskamer die eveneens te vinden is op de 1e verdieping van het complex. 
  • Het is niet de bedoeling om na de wedstrijd in de bestuurskamer plaats te nemen aan de bestuurstafel.
  • In de perskamer is koffie en thee gratis verkrijgbaar.
  • Opstellingsformulieren zijn vanaf ongeveer 13.45 uur aanwezig.
  • Aanmelding vooraf door radioverslagggevers en cameraploegen is verplicht. FC Lisse heeft de beschikking over 1 IDSN lijn die gebruikt wordt door RTV West, en 3 analoge lijnen. Radioverslaggever die een lijn willen gebruiken dienen vooraf voor beschikbaarheid contact op te nemen met Jankees Faas (jankees@fclisse.nl). Op de tribune is plaats voor maximaal 3 cameraploegen. RTV West en FC Lisse TV hebben het eerste recht. De camerapositie op het dak van de tribune is bereikbaar via een ladder op de wielerbaan, of via het hoofdveld (bij het hek staat een steward die dit hek voor u kan openen). TV ploegen kunnen zich vooraf aanmelden bij Frank Overgaag.
  • Fotografen dienen op het hoofdveld een hesje te dragen. Deze hesjes zijn voor de wedstrijd af te halen bij de gastheer en tijdens de wedstrijd bij de stewards bij de entree.
  • FC Lisse is zuinig op de grasmat. Daarom het verzoek aan de persmensen om het veld niet te betreden, alleen buiten de lijnen.
  • FC Lisse beschikt over een gratis openbaar WIFI netwerk. 
  • Voor gebruik van het logo van FC Lisse en de richtlijnen m.b.t. de huisstijl kunt u terecht op www.fclisse.nl/logo.