Keepersopleiding

Keepersopleiding

Om de FC Lisse keepers zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstrijden heeft FC Lisse een keepersopleiding die de trainingen voor de jeugd verzorgt en daarnaast diverse activiteiten organiseert voor de trainers. Zo werd vorig jaar een training gevolgd bij Ajax. 

Voor het nieuwe seizoen is de keepersopleiding weer volop bezig om ervoor te zorgen dat alle keepers bij FC Lisse een goed verzorgde training krijgen. Zij zoeken nog enkele trainers. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Rick Gerritsen

Keepersdag

Op woensdag 19 oktober 2016 wordt de jaarlijkse keepersdag gehouden, georganiseerd door de clubs Ter Leede, Quick Boys, VVSB, Foreholte en FC Lisse. Het is de elfde editie. Dit jaar is de plaats van handeling Sportpark Ter Specke, de accommodatie van FC Lisse. De inschrijving voor deze dag is vanaf heden geopend. De coördinatie voor deze keepersdag is vanuit FC Lisse bekeken in handen van Mark de Vries. Mark blijft dit doen, ondanks zijn transfer naar de VV Katwijk. Keepers en keepsters van FC Lisse betalen tien euro per persoon. De inschrijving is gesloten. Zie voor meer informatie: www.keepersdag.eu.