Kasteel Keukenhof cateraar FC Lisse – vv Katwijk

Kasteel Keukenhof verzorgt de catering na de wedstrijd FC Lisse – vv Katwijk en ziet er op toe dat u voorzien wordt van lekkere hapjes
Het totale landgoed van Kasteel Keukenhof heeft in de achterliggende jaren een ware metamorfose ondergaan. De vele historische locaties zijn inmiddels volledig gerestaureerd en de poorten staan dagelijks wagenwijd open om ook U als gast te laten genieten van al het moois dat Kasteel Keukenhof vandaag de dag te bieden heeft. Maar heeft u al kennis gemaakt met Kasteel Keukenhof anno 2017?
Vandaag de dag zijn zij in staat uw ontvangst compleet van A tot Z in eigen beheer te organiseren inclusief de volledige culinaire verzorging. De rustieke omgeving, de historische ambiance en inspiratievolle locaties gecombineerd met een flinke dosis service, kwaliteit en gastvrijheid zijn de basis voor een succesvol ontvangst. De faciliteiten voor het verzorgen van bijvoorbeeld uw huwelijk, vergadering, presentatie of feest zijn uniek te noemen in de regio. Kasteel Keukenhof is zeer goed bereikbaar en het creatieve team denkt graag met u mee; want liever ene goede buur dan een verre vriend, toch?
Dagelijks bent u van harte welkom voor een bezoek aan het kasteelpark met verschillende wandelroutes, veel kunstwerken verspreid door het park of een bezoek aan Kinderboerderij Poelepetaat. In het weekend is Restaurant Hofboerderij geopend voor een goed kop koffie of smakelijke lunch.
Mag het team van Kasteel Keukenhof u uitnodigen om persoonlijk kennis te komen maken met Kasteel Keukenhof anno nu?   www.kasteelkeukenhof.nl.