Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen

Indien geopend (op wedstrijddagen) kunnen gevonden voorwerpen worden afgegeven aan de dienstdoende gastvrouw of gastheer in de ontvangstkamer c.q. het wedstrijdsecretariaat. Indien de ontvangstkamer gesloten is kunnen gevonden voorwerpen worden afgegeven in het theehok.

Verloren voorwerpen

Op wedstrijddagen kunnen verloren voorwerpen gemeld worden aan de dienstdoende gastvrouw of gastheer in de ontvangstkamer c.q. het wedstrijdsecretariaat. Indien de ontvangstkamer gesloten is kunnen verloren voorwerpen gemeld worden via het onderstaande mailformulier.

Bewaartermijn

Gevonden kledingstukken worden tot het einde van het lopende voetbalseizoen bewaard, waarna deze aan een goed doel worden geschonken. Het verleden heeft bewezen dat het langer dan één seizoen bewaren van kledingstukken niet zinvol is. Waardevolle voorwerpen worden tot het einde van het volgende voetbalseizoen bewaard.

Voetbalvereniging FC Lisse is op geen enkele manier verantwoordelijk voor beschadiging of vermissing van kleding of goederen, eigendom van wie dan ook.

Contact

Voor kleding en schoenen kan contact op worden genomen met Tom de Vries via het onderstaande contactformulier. Voor zaken als sleutels, ringen, portemonnees en  mobiele telefoons kunt u zich melden aan de bar.

Contactformulier

M/V
ManVrouw

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Plaats

Verloren op (datum)

Welke sport (Voetbal, zaalvoetbal, toernooi/ etc.

Team

Omschrijving voorwerp