FC Lisse Verenigingsdag: één groot feest voor iedereen!

Alle leden van FC Lisse dienen deze week één ding te doen… dat is de datum zaterdag 3 juni omcirkelen in de agenda’s. Dan organiseert onze mooie club namelijk de FC Lisse Verenigingsdag 2017! BroSports (Frank en René van Wieringen) heeft samen met Anco Dubbeldam en Arnoud Kool  (evenementencommissie) en Erik van Es (Bestuur) de handen in één geslagen om een geweldig programma in elkaar te zetten.

Aan werkelijk ieder lid, in welke vorm dan ook, is gedacht op de FC Lisse Verenigingsdag. Voor actieve leden zal de hele dag in het teken staan van vele sport- en spelactiviteiten. Alle teams worden ingedeeld tijdens een sportief, gezellig en speciaal (voetbal)spellenprogramma. Daarbij zullen ook een enthousiaste ouders en supporters van de jongste jeugd een rol vervullen op het sportveld. De dag wordt in delen gesplitst waarbij oudste jeugd zal aftrappen. De jongste jeugd,  A-junioren, senioren, veteranen, sponsoren en scheidsrechters zullen in de middag hun kunsten vertonen. Kortom de hele club is op 3 juni letterlijk en figuurlijk in beweging!

Naast het activiteitenprogramma zal er ook voor de nodige ludieke acties gezorgd worden. De kampioenen worden in het zonnetje gezet, de DJ zal zorgt voor sfeervolle klanken en de innerlijke mens kan genieten van heel veel lekkers. Kortom, op deze dag kan jong en oud van vroeg tot laat genieten van een geweldige dag. De komende weken zal er steeds meer worden losgelaten over de inhoud van het programma, maar onthoud goed… de FC Lisse Verenigingsdag 2017 wordt één groot feest!