Culinair genieten tijdens de FC Lisse Verenigingsdag

Op zaterdag 3 juni staat de FC Lisse Verenigingsdag in het teken van activiteiten en gezelligheid. Daarbij is het uiteraard van belang dat de inwendige mens ook beloond wordt. De organisatie is erg blij met de culinaire foodtrucks die aanwezig zijn tijdens dit evenement. Op een speciaal ingericht pleintje kunnen bezoekers en deelnemers genieten van een breed aanbod aan lekkernijen.

Sushiclass is opgericht door Tamara Visser uit Lisse. Haar vers bereide sushi gaat als een lopend vuurtje door de gehele bollenstreek. Zij verzorgt workshops en staat vaak ‘live’ te rollen bij verschillende strandtenten en op regionale events. Op de verengingsdag zal Sushiclass twee verschillende soorten sushi (vers bereid) aanbieden, een geweldige aanvulling op het al het lekkers deze dag.

Keurslager Ronald Clemens mag niet ontbreken op deze feestelijke dag. Met een speciale ‘FC Lisse-burger’ zal het smullen worden op Ter Specke. Deze heerlijke burger, die speciaal bereid wordt op de populaire ‘Green Egg’, zal voor een ware smaaksensatie in de mond zorgen.

Sligro is sponsor van FC Lisse en ook zij zullen de aanwezigen van de FC Lisse Verenigingsdag doen verblijden met een speciaal gerecht. Loop je langs deze stand, dan mag je het broodje ‘pulled pork’ zeker niet overslaan.

Daan’s IJs Delight heeft het gewenste tussendoortje of toetje na de warme hap. Bij dit ijskraampje kun je jouw hoorntje samenstellen met overheerlijke bolletjes ijs. De keuze is reuze voor iedereen die langskomt bij FC Lisse.

Ook de keuken van FC Lisse doet een duit in het zakje. Heb je trek in patat of een broodje kroket/frikandel? Geen probleem, de vrijwilligers helpen je graag aan een lekkere snack op het gezellige ‘food-pleintje’. Tevens zal het sfeerterras worden aangekleed in de kleuren blauw-geel en bevat het een speciale bar waar je snel geholpen zal worden. Op deze manier kan iedereen van ’s morgens tot ’s avonds op de club blijven, want naast de vele activiteiten zal ook qua eten en drinken niemand te kort komen.

Let op: neem contant geld mee om de bovenstaande consumpties te bekostigen, want buiten is er geen pingelegenheid.

Tot zaterdag 3 juni!