Delen

De FC heeft volgend seizoen in de selectie weer de beschikking over een De Winter. Het betreft hier het Hoofddorp-talent Jelmer de Winter. Jelmer is aanvaller. Een tweede nieuwe speler bij FC Lisse is Sergio Ommel. Sergio is 33 jaar. Sergio heeft al een heel voetballeven achter de rug. Dit seizoen komt hij uit voor Huizen. Daarvoor was hij in onze regio actief voor Ter Leede en Quick Boys. Sergio is een spits met neus voor doelpunten en een prima aanspeelpunt. In 2009 werd hij bij Ter Leede topscorer van de hoofdklasse A.

Jelmer scoorde afgelopen zondag nog twee keer voor zijn club Hoofddorp. Hoofddorp-zondag speelt in de tweede klasse en maakt nog kans op de nacompetitie. FC Lisse wenst Jelmer veel succes bij FC Lisse.

Sergio is geboren op 2 september 1977 in Den Haag. Hij groeide op in Groningen. Zijn eerste club was DIO Groningen als 5-jarig jongetje. Vervolgens kwam GVAV Rapiditas in beeld. In de B1 werd hij gescout door FC Groningen. Als 18-jarige tekende hij daar een contract. Sergio wist tijdens zijn debuut voor Jong Oranje te scoren tegen San Marino. Na drie seizoenen FC Groningen kwam Sergio terecht bij Telstar. Dit was tijdens de millenniumwisseling. Sergio speelde twee seizoenen voor de withemden, waar Han de Haan toen leider was. Sergio trok naar IJsland. Met KR Reijkjavic speelde hij in de voorronde van de Champions League. Sergio prees zich gelukkig, dat hij zijn voetballoopbaan kon voortzetten in Engeland bij Bristol Rovers. Met Cyprus APOK Kijniras Peijia Parfos promoveerde Sergio naar het hoogste niveua in Cyprus.

Sergio koos vervolgens voor zijn maatschappelijke loopbaan. Bij Quick Boys kwam hij mede door een blessure niet zo vaak aan spelen toe. Bij Ter Leede vond hij het plezier in het spelletje weer terug. Hoogtepunt blijft voor hem de wedstrijd Ter Leede - ASWH (FC Lisse zat op dat moment in Kroatie). Door de speakers galmde: Ommel 1-0, Ommel 2-0, Ommel 3-0 Ommel 4-0. Een fitte Sergio is goud waard voor een ploeg. Sergio verhuisde afgelopen zomer naar het ambitieuze Huizen. Huizen kon haar ambities geen moment waar maken. Sergio doet elke week zijn uiterste best voor Huizen, maar weet nog niet vaak te scoren. Bij FC Lisse hoopt hij zijn neus voor doelpunten weer terug te krijgen. Sergio hartelijk welkom op Ter Specke. De huidige spelersgroep doet er alles aan om jou straks te begroeten als topklasser.