Aktie “Aanvoerdersband aan de Wand”

Het gaat voortreffelijk met de verkoop van de aanvoerdersbanden. Inmiddels heeft het actie comité besloten om ook de aanvoerdersbanden van bekerwedstrijden en derby’s aan te bieden voor deze sponsoractie. Voor meer informatie en de nog beschikbare aanvoerdersbanden kunt u terecht bij Roel de Goede.

Zo heeft Angela Kujach van Hofzicht Makelaars uit Hillegom de aanvoerdersband van afgelopen zaterdag tegen VVSB in Noordwijkerhout weten te bemachtigen. Hofzicht Makelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor gevestigd in Hillegom. Een ervaren en gedreven team weet zeer goed de weg in de Duin-en Bollenstreek en in de Haarlemmermeer. Hofzicht Makelaars is aangesloten bij de NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars), NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het NWWI, dit geeft u de zekerheid van een gekwalificeerde makelaar en taxateur.
Mocht u meer informatie willen over Hofzicht Makelaars neem dan contact op met een van haar medewerkers. Hoofdstraat 160-162 ,2182 EP Hillegom  www.hofzichtmakelaars.nl

De aanvoerdersband van komende zaterdag tegen Katwijk is aangekocht door Ron Mulder van Unex Inc. Unex Inc. Is een van de grote spelers op het gebied van export van bloembollen en vaste planten naar de Verenigde Staten, Europa en Azië. Met hun uitgebreide expertise van kwaliteitskennis, opslag en verpakking hebben zij een gezonde klantenkring weten op te bouwen.  Een bollenbedrijf pur sang die graag middels direct contact meedenkt met zijn klanten en natuurlijk jaarlijks ook te vinden is op onze nationale bloemententoonstelling Keukenhof.